de Waard bv

" voor kleine projecten niet te groot en voor grote projecten niet te klein "

Activiteiten

TRANSPORT BOUWSTOFFEN

Transport van bouwstoffen voor de infra en betonindustrie wordt geregeld vanuit onze vestiging in Sneek, hier wordt de planning gerealiseerd voor de diverse vrachtwagens in het zand, puin en asfalttransport. Door de grote verscheidenheid aan vrachtwagens kunnen we de materialen snel op de plaats van verwerking leveren. Ook kiest de Waard ervoor om steeds meer bouwstoffen via het water te transporteren, dit i.v.m. de lagere kosten en het reduceren van de CO2 uitstoot.


OVERSLAG BOUWSTOFFEN

Het laden, lossen en overslaan van bouwstoffen uit schepen doet de Waard met overslagkranen van 35-60 ton, eventueel vanaf pontons met transportbanden. De materialen worden gelost in bunkers voor de betonindustrie, depots of trechters. Vanuit de trechters kunnen de vrachtauto’s direct worden geladen waardoor er een snelle en efficiënte afhandeling ontstaat van het wegtransport.


wIMG_4251


TRANSPORT BOUWMATERIALEN

Voor de bouw en infra sector verzorgen we de transport van diverse bouwmaterialen, vanaf fabriek tot op het werk. Doordat de vrachtwagens een eigen losinrichting hebben is het voor de ontvanger niet nodig om zelf materieel te regelen om de producten te lossen. De capaciteit van de verrijdbare laad/loskranen bedraagt tot 24 ton/M1.


DIEPLADER TRANSPORT

Transporteren van rupskranen, shovels en overig materieel wordt verzorgt met diepladers met een laadvermogen van 20-60 ton. Door de opgebouwde ervaring van ons personeel weten wij het transport veilig en vakbekwaam uit te voeren naar de wensen van de opdrachtgevers.


ZAND-, GROND- en GRINDHANDEL

Vanuit de diverse vestigingen wordt de verkoop en leverantie van zand-, grond- en andere wegenbouwmaterialen verzorgt. Door ons modern en uitgebreid machinepark kunnen we de materialen in Nederland op locatie bezorgen, op tijd en tegen een scherp tarief. Een greep uit de te leveren materialen zijn: zand, draineerzand, klei, veen, teelaarde, (klei)schelpen, grind, split, (hydraulisch)menggranulaat en betongranulaat.


wIMG_4101


VERHUUR

Het verhuren van kippertrailers, steentrailers, diepladers, containerauto’s, kippers 6×6, 8×4, 8×8 en auto’s met knijperkraan ( zie materieellijst ).
Bel voor informatie naar vestiging Sneek of vraag deze per mail aan.